Wat doen wij
Thuis in het onderwijs ontwikkelt en verzorgt praktische trainingen in effectief communiceren voor onderwijspersoneel in het basis- en voortgezet onderwijs, voor PABO-studenten en voor personeel in de kinderopvang.

In het onderwijs van de 21ste eeuw wordt niet alleen een beroep gedaan op de didactische en pedagogische kennis van onderwijspersoneel. Door de toegenomen mondigheid van ouders en leerlingen nemen communicatieve vaardigheden een steeds belangrijker plaats in te midden van de vele competenties die onderwijspersoneel in huis moet hebben.
Ook voor PABO-studenten en personeel dat werkzaam is in de kinderopvang is het van essentieel belang om getraind te zijn in het toepassen van effectieve gesprekstechnieken.

Thuis in het onderwijs is ontwikkeld vanuit de grote behoefte aan praktische communicatieve vaardigheden die op de werkvloer direct toegepast kunnen worden.

Al onze trainingen zijn gericht op het uitbreiden van de 'tools' waarmee leerkrachten, directieleden en ander onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel de onderwijsuitdagingen van vandaag de dag aangaan.

Naar trainingen en workshops...
        
Volg Matrix Coaching op TwitterVolg Matrix Coaching op FacebookVolg Matrix Coaching op Linkedin